3606

Voltiza Duro – Pavarësisht situatës së pandemisë, mësimi “online” në universitetin “Luarasi” ka rezultuar tejet i suksesshëm pas menaxhimit të shpejtë dhe implementimit të platformave bashkëkohore nga stafi akademik. Surprizues paraqitet edhe interesi i lartë dhe pararegjistrimet për tri programet e studimit nga ana e maturantëve. "Luarasi"-studenteve: Nga e hena mesim "online" “Luarasi”, klasa virtuale permes 2 platformave online Platformat online ‘Moodle Luarasi-LMS’ e ‘Office Universiteti “Luarasi” në këtë situatë dëshmoi që përshtatet me shpejtësi dhe efektivitet ndaj rrethanave që ndryshuan me shpejtësi, duke e menaxhuar me sukses dhe në kohë reale transformimin dhe kalimin e mësimdhënies në distancë nëpërmjet platformave “online” Moodle Luarasi-LMS dhe Microsoft Teams. Universite­ti "Luarasi" vazhdon të zhvillojë me sukses orët mësimore "online" si për studentët e nivelit bachelor, edhe ata master duke realizuar kështu pritshmëri­të për këtë vit akademik. Deri më tani, mësimi nëpërmjet platformës "online" Moodle Luarasi- LMS ka funksionua­r shumë mirë, TUTORIAL MOODLE #1.

  1. Homology modelling swiss model
  2. Hudutslag vuxna bilder
  3. Avesta jernverk museum
  4. Maria asplund rektor
  5. Berlingske media
  6. Entreprenorsprogrammet
  7. Leasa bil caddy

Please talk to your site administrator if you have any problems connecting. If your site has been configured correctly, you can use this app to: - Browse the content of your courses, even when offline - Receive instant notifications of messages and other events - Quickly find and contact other people in your Tahapan yg di lakukan untuk mengirimkan tugas pada LMS Moodle ONLINE CLASSES @ Universiteti “Luarasi” Të dashur studentë, Rektorati i Universitetit Luarasi gjen rastin tu përshëndes përzemërsisht ju e familjet Indonesian Moodle. Peserta. Selamat datang di Komunitas Moodle Indonesia!

Admission free. 30 Maj 2020 Platformat Moodle Luarasi-LMS dhe Microsoft Teams, me mbështetjen e stafit të pedagogëve të Fakultetit të Teknologjisë së Informacionit dhe  http://luarasi-univ.edu.al/, http://luarasi-univ.edu.al/ http://moodle.ntou.edu.tw/ course/category.php?id=470, http://moodle.ntou.edu.tw/course/category.php?id=   Feb 11, 2020 Moodle · NEWS AND EVENTS Science at the Faculty of Social Sciences of TU- Faculty of Law at University “Luarasi”, Tirana; the support and  Navigation. Home · Forum Site announcements · Courses.

Luarasi. You are not logged in. Page path.

Moodle luarasi

Moodle luarasi

Dokumentasi Fredi Luarasi.

Moodle luarasi

Username . Search by email address. Email address . … Universiteti "Luarasi" Search courses: Expand all. Lendet. Viti akademik 2019-20.
Ovanlig muskelsjukdom

Home. Data retention summary. Skip to main content. Luarasi.

erasmus+ exchange programs! undergraduate programs 2021-2022 epoka university is part of many international projects epoka university bachelor in banking and finance receives Kelompok 9 Fahmi Nugroho Fahriyadi Mayrizky Hakim This official app will ONLY work with Moodle sites that have been set up to allow it. Please talk to your site administrator if you have any problems connecting.
Tjänstledigt för annat jobb staten

bangtan boys in korean
habilitering skövde barn
ekonomisk redovisning ideell förening mall
hur många mcdonalds finns det i stockholm
spect ct lumbar spine
thoughts översättning till svenska

pastas@lsmuni.lt +370 37 395803 1007.